Så här säger våra kunder...

Magnifika Magnolia i Lund
Anlitade Alias för att beskära vår magnolia hade förvuxit sig. Han lyckades med konstycket att ta bort alla grenar som var i vägen utan att det märktes att det hade beskurits. Vi är mycket nöjda med resultatet och är stolta över vår fina magnolia. Det har varit lätt att ha med Alias att göra. Han är både trevlig och kunnig. Vi var inte hemma när han gjorde jobbet. När vi kom hem var det snyggt städat: Han ringde till och med upp efteråt för att kolla om vi var nöjda med resultatet. Föredömligt!
Jonathan

Snabb, duktig och trevlig!
Vi blev mycket nöjda. Vår lind blev som ny!
Carola

Kompetent, snabbt och trevligt
Vid två tillfällen har Alias Arborist tagit ner stora träd vid vår tomt. Deras placeringar var svåra och de var som sagt jättelika. Ändå gick jobbet som en dans - snabbt och kompetent. Alias verkar dessutom mycket miljömedveten och hade ett klart trevligt sätt. Kan rekommenderas varmt.
Elsa

Mycket yrkeskunnig och fantastisk som person
Två gånger har jag anlitat Alias och kommer att göra det igen. En behaglig person som gör sitt jobb snabbt och effektivt, och som andra också berömt honom för, han städar undan efter sig!
Judit

Jättebra!
Jag blev mycket nöjd med Alias Arborists arbete.
Alias beskar mina träd och buskar mycket väl. Företaget är trevligt och lätt att ha att gröa med. Pålitligt! Och det blev undanröjt i trädgården efter arbetet. Toppen!
Ann-Mari

Räddade vår katt - vi är jätte tacksamma
Vår söta nio månaders gammal katt Timo satt 14 timmar uppe i ett träd (ca 9 meter från marken) och kunde inte ta sig ner. Vi ringde Alias Aborist som trots att det var söndag kväll ( 21.30) kom för att hjälpa oss att få katten ner från trädet. Uppdraget utfördes mycket professionellt !!!! Timo blev räddat av en man med ett stort hjärta. Vi är så tacksamma !!! Rekommenderas varmt !!!
Agnieszka, Sanna och T

Kanonarbete
Vi anlita Alias Arborist för fällning av träd, häck samt bortforsling. Vi fick ett rimligt pris och killarna dök upp i tid den dag som avtalat tidigare. Arbetet gick snabbt och var mkt proffsigt utfört. Speciellt nöjda blev vi med uppsamling/städning som gjordes mkt noggrant och innan jag var hemma från jobbet var allt fixat o klart. Rekommenderas varmt!
Henrik m. f

Konstnärer
Att se Alias arbeta är en ren fröjd! Vi anlitade honom för att fälla 2 stora björkar på vår tomt som stod lite illa till. Det arbetet som utfördes är det bästa hantverksarbete vi har haft på väldigt länge. Från första kontakt via mejl tills dess att båda träden låg snyggt uppsågade och allt ris var sorterat. Att då endast få betala ett väldigt lågt pris är både kul men även förvånande, med tanke på den proffsigheten som visades. Vi kommer att rekommendera Alias till alla vi känner!!!!!! Tack för all hjälp
Fredrik

Super på alla sätt!
Trevligt, kompetent, håller vad han lovar och väldigt prisvärd! har bara positiva saker att säga om Alias. Har anlitat honom flera gånger och alltid med perfekt resultat!
Marie

Smått och stort
Jag är jätteglad att jag hittade Alias Arborist som tog sig an min trädgård, där jag haft mycket bekymmer och har behövt sakkunnig hjälp med stora och små problem. Så kom Alias, en mycket trevlig och behaglig man, som med professionell blick såg vad som behövde göras och sedan jobbade stenhårt och effektivt. Ytterligt skickligt och noggrant. Skönt också att han städade bort allting efter arbetet. Jag kommer med tillit att vända mig till denna firma igen.
Strandhemsbo

Mycket prisvärd
Snabb och bra service. Billiga och effektiva. Mkt skickliga hantverkare. Rekommenderas varmt.
Malin och A